måndag 12 oktober 2009

Berätta någonting!
Vad har du gjort idag? Vad gillar du mest; kaffe eller te? Vilken är din favoritbok?
Gillar du katter? Vilken är din favoritlåt just nu? Vem är du? Eller något helt annat!
Vad som helst!

6 kommentarer:

 1. Jag hittade din underbara blogg genom Annika Marklund, min favoritartist är Annika Norlin och jag bor praktiskt taget granne med Annika Lantz.

  SvaraRadera
 2. Till Tekla: Åh gud så fint, tusen tack! Haha, triss i Annikor! Vad kul att du hittade hit genom fina Annikas blogg. Så spännande, hur är Lantz som granne? Och Annika Norlin är fantastisk!

  SvaraRadera
 3. Idag har jag legat och dragit mig i tusen år, blivit lycklig av ett sms om att min finaste norrlandsvän tagit körkort, ätit frukost, fixat med min dator, tittat på vänner, skickat iväg min kille till bussen och nu skjuter jag upp plugg. (idag har inte skett i den ordningen dock.)

  jag tycker bäst om te, helst rött för jag klarar inte av koffein/tein.

  min favoritbok är drömfakulteten av sara stridsberg.

  jag gillar inte katter men jobbar på att göra det.

  min favoritlåt just nu är nog to elisabeth wherever you are med tobias fröberg

  och jag är din vän!
  pusse

  SvaraRadera
 4. Idag har jag legat i sängen tills solen bländade mig och det blev för varmt, sett på tv, gått ut och haft på mig alldeles för tunna kläder, ätit godis och varit med vänner. Och nu ska jag snart iväg och jobba på Sverige-Albanien-matchen.

  Jag tycker nog mest om kaffe fast just nu dricker jag te, för det kan man ta större klunkar av så att man blir varm. Det är kallt som fan här inne.

  Min favoritbok är ju tre böcker, Millennium-trilogin av Stiegan. De blir aldrig tråkiga trots att jag läser dem igen och igen.

  Katter är ju ultimata, jag tycker väldigt mycket om katter och skulle gärna vilja ha en eller flera. Fast det är lite evil att ha katt i lägenhet.

  Måste jag begränsa antalet så har jag två favoritlåtar just nu. Jag fattar alltihop med Lars Winnerbäck och Into the clouds med The sound of arrows.

  Du är söt!

  SvaraRadera
 5. Absolut.
  För mig har dagen inte riktigt börjat än. Jag sitter fortfarande i morgontofflor och dricker te. Men sånt är okej på en söndag. Särskilt när man har höstlov.

  SvaraRadera
 6. oj, har ni redan snö. jag längtar tillbaka till en plats så mycket att det gör ont, och jag vet att jag inte kommer få åka tillbaka på en massa år.

  SvaraRadera