fredag 4 juni 2010

Jag tror sommaren 2010 kommer bli den bästa sommaren någonsin.
Tror inte ni också det? Vad ska ni göra? Vad vill ni göra? Vad hoppas ni på?
Berätta!

5 kommentarer:

 1. jag vill ha massor av pengar, solsken och kvällar ute. Jag hoppas på att min mamma fixar mig jobb på peace & love så att jag kan komma. That's it!

  SvaraRadera
 2. jag vill ha en underbar sommar med sol, vin, öl, raggarbil och finaste vänner! sen vill jag så gärna hitta mig en liten rockabillypöjk! hade varit himla fint om jag hade hittat min stora kärlek i sommar!

  himla finaste frida! kram

  SvaraRadera
 3. Det är min mosters gamla hon köpte till en skolavslutning i 9:an när det begav sig (: Jag flyger upp den 10:e men jag kommer nog inte till Kalix förrän den 11/12:e. När tar ni studenten? Vill se!

  SvaraRadera
 4. Jag ska till Kanarieöarna med en kompis, spela cup på gotland och ta hand om en grupp sexåringar på en fotbollsskola, men höjdpunkten kommer nog ändå bli peace & love!

  (och om jag får syn på en snygg rödhårig tjej som ser ut att ha en cool blogg och en fin sångröst i vimlet lovar jag att säga hej till henne)

  SvaraRadera
 5. men wtf, det är samma dag min kusin i pite springer ut... Du måste i övrigt få tillbaka dina foton och nåt jag ritat! känner mig som värsta muppen som varit så seg med det hela (:

  SvaraRadera