söndag 14 november 2010

Hej igen!
Nu har jag äntligen tid att ge er en lite uppdatering, så hur funkar livet?

Livet knallar på väldigt bra för tillfället. Jag får ägna dagarna åt saker jag brinner för och
dessutom tycker är himmelens roliga. Jag slutade jobba på skoaffären i början av oktober någongång och jag hann bara vara helt sysslolös i ungefär en vecka eller så, sen blev jag tillfrågad av Studiefrämjandet om jag fortfarande var intresserad av att anordna konserter och evenemang och kunde tänka mig att hjälpa till. Så mitt första uppdrag blev att hjälpa till med Dolores - workshop för kvinnliga musiker som är ett seminarium som hålls här i Överkalix för sjätte året i rad, för att pusha och hjälpa våra rockande tjejer här i Norrbotten, det är alltid lika trevligt! Jag blev utnämnd till projektledare för hela projektet, vilket var otroligt roligt och lärorikt!

Sen har jag även hunnit med att bli cirkelledare för två pojkband, varit på en väldigt intressant ledarkurs, börjat planera in en flerbands-konsert och så stack ju jag och Elin iväg en vecka till Turkiet mitt i allt detta. Jag fotade som en galning och ska försöka komma ihåg och ta mig tid till att berätta mer om resan och visa foton. Det var hur härligt som helst!

Och nudå?
Jag har blivit erbjuden praktik på Studiefrämjandet i samfund med Ungdomsgården, där jag ska få jobba med just det att planera konserter och andra tillställningar men även komma med alla möjliga förslag om hur man kan utveckla musiken i kommunen. Sen kommer jag även vara väldigt stor del av tiden på ungdomsgården och hjälpa till att främst väcka tjejernas intresse att hitta på saker som de vill göra eftersom att det har blivit lite grabbigt där den senaste tiden.
Känner mig så lyckligt lottad som får den här chansen att jobba med sådana här roliga saker. Det här om något är ju ett enormt kreativt arbete och jag får verkligen stimulans och ja, jag bara älskar det. Jag är helt upprymd av idéer och tankar som jag vill förverkliga, det kommer blir så himla kul att börja med detta. Som det ser ut nu kommer jag nog inte börja förens efter jul, men väl värt väntan.

Erfarenheterna jag får ut av det här är guld värda eftersom att utbildningarna jag funderat på är just en kulturlinje med inriktning på evemangsplanering och en annan utbildning som fritidsledare, och vad får jag göra nu? Om inte precis detta.

Aldrig trodde jag att stanna kvar hemma och ta ett sabbatsår skulle ge så mycket!
Förutom allt detta så är jag kär, har världens bästa tokiga familj och finaste vännerna.
Jag är nöjd, mer än nöjd för tillfället.

2 kommentarer:

  1. Jag har jobbat som fritidsledare i ett och ett halvt år nu och det är världens bästa jobb! På riktigt!

    SvaraRadera
  2. Ja, det är otroligt kul och givande, låter klyschigt men så är det bara, haha. Och det blir extra roligt om man är en sån där kreativ typ som gillar att dra igång små projekt och dylikt.

    SvaraRadera