onsdag 30 november 2011

Halloj! Tänkte visa er lite hur Umeå sett ut från min telefons perspektiv:

Finaste.

Obligatorisk dagens outfit i hissen-bilden.

Mys!

Husgudarna på väggen!

En teckning vi fått av ett av mina brorsbarn Calle som hänger på kylskåpet. Det är jag som kör och John sitter i baksätet och läser en tidning.

John hade sittning med tema K. Han var en kaffemaskin och vann för bästa utklädnad!!

På torsdagar kan man gå på Jazzklubb i studion. Ibland händer det att det är  Led Zeppelin i jazzversion. Det här var en sådan torsdag.

Julias glitterskor! Avis!

Petronellas vänner kom på besök och vi gick ut och svängde våra lurviga!

Bästa bästa bästa Annika på bästa kvällen. Alltså Deportees relasefest för Island and Shores (Grym skiva för övrigt, lyssna!) där flera andra band och artister skulle tolka låtar från skivan istället för att Deportees spelade själva. Det skulle dyka upp en hemlig gäst och min önskan slog in! Så längst fram med tårar i ögonen stod jag och sjöng med när hon så klart valde att tolka den låten jag fastnat mest för på hela skivan. Åh. Sen stod hon bredvid oss resten av spelningen och jag pratade med henne och fick en kram, men det har jag ju redan berättat!

Mitt fina tokiga sällskap!

Bästa gänget! och bandet för den delen, det här ska bli vårat omslag på våran första skiva har vi bestämt! Isbjörnsorkestern heter vi förresten!

John kände för att utforska den mystiske mannen lite extra noga.

Halloween! Någon var Mia Wallace..

En annan mumie...

Och Maria var på besök! Här är hela gänget!

Posar på Scharinskas toa. Ingen bigdeal..

Simon var snygg i scarfs på huvudet! Läckert!

En påskkäring, Mia och Madonna! Här hände för övrigt det roligaste på hela kvällen. En kille kom fram och presenterade sig som Vincent Vega och gav mig en drink och bjöd upp mig på en dans ifall det skulle dyka upp en passande låt! Haha. (Ifall ni inte kan er Pulp Fiction, kolla här och här! )

Jag klippte mig och hade snygg klänning!

Första advent.

Och till sist såhär ser jag ut nu. Inte mycket mer med det!

2 kommentarer:

  1. gaad, dör på dig! du är snygg och fin och så himla fantastisk och bästa mia wallace-utklädnaden jag sett och åååh klänningen på tredje sista bilden??? som sagt: dör på dig. saknar dig så himla mycket!

    SvaraRadera
  2. Ni har det så fint och trivs så bra därför är jag så glad för er skull. Kram K

    SvaraRadera