söndag 17 januari 2016

Årets sista veckor. Vecka femtioett, femtiotvå och femtiotre + nu vecka två.

Hej!

Ja årets sista veckor blev det inga sammanfattningar av MEN de veckorna var fantastiska
och nästan mer händelserika än hela året. Såhär:

- Okej, vecka 51 var lugn och jag hämtade igen mig från de intensiva veckorna uppe i Norrbotten. Planerade lite inför resan och låg mest i soffan och såg på musikhjälpen.

- På måndag den 21a skulle vi åka upp till Kalix/Överkalix men före vi kunde åka skulle jag åka på arbetsintervju. Rektorn från en skola som jag sökt jobb på i höstas hade hört av sig och ville gärna träffa mig igen så jag åkte dit och det kändes bra och sen åkte vi upp till Kalix/Överkalix för julmys med familjerna.

- Dagen innan julafton, den 23e ringde rektorn och erbjöd mig en tillsvidaretjänst på skolan och en sämre julklapp har man ju fått.

- På juldagen körde vi ner till Umeå igen efter ett intensivt julfirande hemma för att därifrån flyga till Stockholm och sedan vidare mot New York. (Och AH New York, alltså. I love you. Det var helt fantastiskt. Måste nog skriva ett eget inlägg om det för det var så så så så så så bra. Minst sex av fem toasters!!!)

- Så vi åkte till New York och var där i tolv otroliga dagar, när vi kom hem igen tog jag en taxi direkt från flygplatsen för att åka på möte på mitt nya jobb och dagen efter hade jag min första arbetsdag. Puh!

Och nu sitter jag här. Slutet av vecka två och har jobbat min första vecka på mitt nya jobb och det känns så himla bra. Trodde aldrig att det skulle kännas såhär roligt och bra att börja jobba. Och om två veckor flyttar vi in i vår nya lägenhet. Det går bra nu. 2016 du kan knappt börja bättre.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar