tisdag 24 november 2009

Josefin

Flickan på bilden är en av de allra finaste jag vet och vad som gör det hela ännu lite finare är att vi aldrig träffats på riktigt. Vi har aldrig träffats och ändå ser jag henne som en av mina allra närmaste vänner och jag vet ärligt talat inte vad jag skulle göra utan henne. Det om någonting är fantastiskt. Vi hörs nästan varje dag på ett eller annat sätt, om viktiga och mindre oviktiga saker. Det är faktiskt få som vet så mycket om mig som vad hon gör. Det är fascinerande hur vi har hittat varandra och hur vi har lyckats komma varandra så nära trots att vi bor hundratalsmil ifrån varandra.
En sak jag tycker så hemskt mycket om med henne är hennes tankebanor, vi tänker oftast så väldigt lika, men ibland får jag vika mig för hennes kloka tankar. För det är hon verkligen. Klok alltså. Förutom det så är hon en mästare på att komma med rätt ord precis när man behöver dom, visa att hon bryr sig, vara sig själv, vara snygg som få, vara stark och orka fast hon håller på att gå sönder ibland och att vara helt fantastisk. Men det finns en sak som hon är allt för bra på och det är att att oroa sig allt för mycket och ofta i onödan, precis som jag. Hon är en sådan som jag ser upp till och beundrar. Att hon alltid orkar vara så bra är för mig ett under. För det är hon, hon är alltid bra. Även fast hon själv inte kommer att hålla med om det. Men så är det. På sant.
Till hösten kommer vi förhoppningsvis, nej förlåt, till hösten KOMMER vi att bo mycket närmare varandra, i samma stad till och med, det kommer bli galet fint. Sena middagar och vinkvällar, euforiska nätter på stadens olika nattklubbar och barer - för det kommer ju vara dans,dans,dans, timmar av prat om allt mellan himmel och jord, konstant lyssning av fin musik, för lite plugg och andra tråkiga saker och desto mer onödigheter som är egentliga nödvändigheter.
Så alltså, flickan på bilden heter Josefin och är en av de allra finaste jag vet. Idag är det hennes födelsedag och jag hoppas att hennes dag blir så bra som den bara kan bli.
Massa kärlek och grattis och hurra! Puss!

2 kommentarer:

  1. åh alltså finaste. nu börjar jag gråta. puss och kärlek och kram och åh. jag blir stum, verkligen helt stum.

    SvaraRadera
  2. oj, vad fint skrivet!

    SvaraRadera