tisdag 16 mars 2010


Livet är fint för tillfället. Imorgon åker vi på studieresa till huvudstaden och besöker bland annat olika museer, en tv-inspelning, en moské, går på opera och sist men absolut inte minst: Rundvisning på Dramaten. Jag, Frida Isaksson, kommer få gå in i dramatens kostymförråd. Jag kommer nog dö av lycka därinne, men lugn bara lugn, jag kommer dö i en av mina absolut finaste stunder. Om jag mot förmodan överlever euforin så syns vi igen på fredag, ha det fint tills dess!
Puss!

3 kommentarer:

  1. åh, det ser ut som du har en sjömans jacka/klänning/tröja på dig. det är så himla fint. det råkar inte vara så att du inhandlade den för inte så länge sen och kan berätta var du handlat den. vill ha en så hemskt gärna.

    SvaraRadera
  2. Till anonym: Jag har en sjömansklänning på mig och en kofta utanpå och så har jag lyft upp kragen från klänningen utanpå koftan! Och tyvärr är klänningen köpt för ungefär ett år sedan, men mitt tips är att söka secondhand, tradera och ebay är ett bra tips! Sök på sjöman, sailor, navy osv! Lycka till! :)

    SvaraRadera
  3. så fin så fin. om personer är som låtar så skulle du vara någon fin och svängiga håkan-dänga i denna utstyrsel!

    SvaraRadera