söndag 18 april 2010

Jag känner att jag är glad över att jag inte är Island.
Stackars land, de har många svordomar över sig just nu.
Utan att de kan göra någonting åt saken.
Men så är det ju med mycket här i världen.

Men jag känner också att jag och våren vi är så fina ihop.
Bara solen lyser så är allting bra.
Nu fattas det bara att snön smälter bort så man kan sitta på filtar
på marken och ha festpicknik i det gröna! Åh, vad jag längtar.

3 kommentarer:

 1. Åh Frida, tack för den fina kommentaren. Visst är hon charmig allt, kan knappt skriva denna kommentar då hon bara avbryter en med sina söta ljud.

  Jag håller med dig om det du skrev, det där om Island alltså. Dock, jag måste erkänna att jag skulle bli hemskt ledsen om jag inte lyckades ta mig till Paris på grund av vulkanen. Men då är det ju vulkanens fel och inte underbara Island. Nu ska jag lyssna på Björk, bara för att. Hoppas du har en fin söndag, för det förtjänar du, fina Frida.

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att Island och Moder Natur gör bra ifrån sig. Människor har en tendens att glömma hur små bi egentligen är och att vi ska vara glada och uppskatta att vi får bo här på Jorden. Det känns lite som om vår fina planet försöker visa vem det är som egentligen bestämmer. Så kändes det med tsunamin, fågelinfluensan, svininfluensan, alla jordbävningar och nu det här.
  Jag hoppas bara att alla människor inser att vi ska ta tillvara på vår jord och värna om den istället för att bara utnyttja och tänka på våra semestrar och resor.

  SvaraRadera
 3. Haha. Jag skrev precis till dig och såg nu att du redan lämnat fina små spår hos mig.
  Jag mår lite bättre varje dag. Att träffa min vän eller vad man nu ska kalla honom igen var underbart. Att se någon som jag inte pluggar med och prata om andra saker. Någon som mobbar mig och retas bara för sakens skull. Jättefint.
  Nu hoppas jag bara att min hjärna och hjärta inte rusar iväg med mig.
  En dag i taget.
  Och så en massa hopp och önskningar om sommar och kyssar.

  SvaraRadera