torsdag 5 december 2013

5/12

Ja den där fortsättningen tog ju ett tag som vanligt.. Nåväl, nu sammanfattar jag helt enkelt VFU:n bara lite kort: Det har varit helt fantastiskt lärorikt! Det känns roligt och jag längtar så himla mycket efter att få ha en egen klass och själv lägga upp undervisningen och bestämma vad man ska göra! För just det med att man bara höll i enstaka lektioner då och då och inte fick helt fria händer gjorde det lite svårt att få något sorts sammanhang och i vissa fall att vara passionerad för momentet man skulle undervisa i. Men summan av kardemumman: jag ångrar mig inte ett dugg i val av yrke, det är ett väldigt kreativt och varierande yrke där jag aldrig kommer att ha tråkigt, för det händer verkligen något hela tiden! Och det känns så skönt att få känna på det här viset!

Väl tillbaka på universitetet var det full rulle igen med typ tusen inlämningsuppgifter och en tenta, så efter både vfu:n som tärde på krafterna och en hektisk universitetvecka höll jag nästan på att gå i taket, men nu har det lugnat sig. I helgen vägrade jag plugga och tog det bara lugnt och den här veckan har vi varit ledig två hela dagar, det behövdes så himla mycket!

Nästa vecka har vi(isbjörnarna) spelning på en studentpub och det kommer bli så himla kul! Helt plötsligt ska jag spela gitarr, piano, stylophone och sjunga på det! Vi kommer hoppa mellan instrument i nästan varje låt, roligt men mycket jobb för ljud-nisse! Men han fixar biffen! På fredag ska vi ha julfest här hemma hos oss, med mina och Johns klassisar, det kommer bli en riktig höjdare tror jag!

Åh, jag längtar så otroligt mycket efter julen och att få vara hemma och mysa på med familjen, det ska bli så skönt att att bara få ta det lugnt och umgås. Har nog aldrig haft såhär mycket julkänsla någonsin förut, jag vill liksom bara tända ljus och lyssna på julmusik mest hela tiden. Längtar! Men innan vi åker hem och julmyser väntar Håkan den 19e, det längtar jag minst lika mycket till! Helt enkelt; fina dagar väntar och livet känns rätt så himla bra just nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar