onsdag 29 september 2010

Det gör ont i mig att det tar ont i dig.

Jag vill inte längre behöva bli ledsen och känna skuld över att jag har gjort någonting fel.
Jag vill inte att det fortfarande ska kännas som att jag är den dåliga, den dumma, den som spelat fult.
Jag är ledsen för att jag för en gångs skull satte mig själv först.
Jag är ledsen å dina vägar för att jag blev lycklig.
Mest ledsen är jag över att det som är så fantastiskt för mig tar så ont i dig.

5 kommentarer:

 1. man måste sätta sig själv först, ibland.

  SvaraRadera
 2. Jag tänker på dig vännen. Vet att det känns motigt men jag tycker att du ska ha eloge för att du vågade sätta dig först. Vågade vara lycklig!

  Kramar&kärlek

  SvaraRadera
 3. jaa hon är så härligt norrländsk. älskar att hon sjunger "sku" istället för "skulle". och hon sjunger om brustna hjärtan så man känner att det inte är så farligt ändå. det gillar jag.

  SvaraRadera
 4. Läser din blogg ibalnd, vet inte varför. Första gången jag kommenterar. Du verkar ha gjort något mot en vän? Vet inte om det stämmer men här kommer min kommentar:
  Förlåt? Nu vet jag inte helt säkert allt som hänt. Men en eloge till att våga sätta sig själv först??? Va?? Ja visst om jag höll på drunkna och min vän med, en av oss kunde räddas....jag hade räddat mig själv. Det gäller liv och död. Det är klart. Allvarligt det är ju just det som är det största problemet i vår värld...EGOISM! Vad fan så här är det: du kommer inte alltid få din vilja igenom, du kommer inte alltid att ha rätt, du kommer inte alltid att bara kunna följa din passion för din egen vinnings skull. Det finns fler saker att ta hänsyn till. Det viktigaste är dock att faktiskt alltid behandla andra, precis så som du vill bli behandlad själv!
  Våga sätta sig själv först? Hur svårt är det?? Tydligen så verkar ju varenda en på denna planet vara egoister!? Förlåt Jenny, ibland behöver man tänka ett steg längre! Lycklig kan man vara på hundra olika sätt utan att kräva den lyckan eller ens behöva såna här kommentarer som ovan. Och Lina här ovan i kommentaren. Du är lika naiv du med!!

  ///Karma

  SvaraRadera
 5. Karma - Jag förtjänade nog det där, men samtidigt du vet ingenting om vem jag är eller vad som hänt.

  SvaraRadera